- USKORO -

Predavači

Florence Healthcare

Andres Garcia
CTO & Co-founder of Florence Healthcare

Završio je sistemsko inzenjerstvo na Univerzitetu u Kolumbiji i MBA na Univerzitetu u Džordžiji. Karijeru je započeo kao web developer u kompaniji Delphi Mexico. Dalji razvoj karijere vodio ga je na pozicije Team Lead-a, IT Project Manager-a, Product Manager-a u kompanijama Agco Corporation i Airwatch u USA-u. 2014. godine sa suosniovačem Rajanom Džonsom osniva startup Florence Helathcare koji se bavi razvojem softvera za ubrzavanje kliničkih istraživanja.

Tema: What is it like working in a startup?

Nikola Ilić
Scrum Master at Florence Healthcare

Diplomirani inženjer organizacionih nauka, Scrum Master, Agile Humans trener i konsultant.
Kao saradnik Jasmine Nikolić radio je kao konsultant pri agilnim transformacijama brojnih kompanija u Srbiji i regionu.
Tokom rada u belgijskom startapu koji se bavi neuromarketinškim istraživanjima, upoznao je timove sa agilnim principima i dobrim praksama. Kao Data Project Manager u ovoj kompaniji, učestvovao je i u projektu za Microsoft koji osvaja prestižnu Quirks nagradu “Global Market Research Project of the Year”. Poslednjih nekoliko godina radi kao full-time Scrum Master u IT kompanijama. Trenutno radi kao Scrum Master u kompaniji Florence Healthcare, koja svojim rešenjima ubrzava i olakšava sprovođenje kliničkih studija i time omogućava da lekovi brže stignu do pacijenata.
Veruje u agilne vrednosti i značaj lokalnih zajednica, i aktivno učestvuje u razvoju agilne zajednice Srbije. Trenirao je ragbi i sa Scrumom se još tada upoznao na “teži” način.

Tema: Uvod u Agile i Scrum

Rastko Jokić
Director of Engineering, Founder of Florence Tech in Serbia

Studirao na FTNu u Novom Sadu i Univerzitetu Misuri – Kolumbia. Suosnivač Florence Tech-a. U softverskoj industriji preko 10 godina. Za to vreme bio deo startapa, uspešnih i neuspešnih. Profesionalno igrao američki fudbal i vozio moto trke. Otac tri ćerkice

Tema: Prvi posao i razvoj karijere unutar kompanije

Katarina Grčić
Technical Recruiter at Florence Healthcare

Završila psihologiju u Beogradu, trenutno je na master studijama sa temom Green HR management.
Uporedo je i na edukaciji za grupnu analizu.
U IT industriju je ušla jos kao student treće godine, na poziciju Recruiter-a, tako da se selekcijom bavi već više od 2 godine.

Tema: Kako izabrati pravu kompaniju nakon fakulteta

Danica Banašević
Senior People Operations Associate at Florence Healthcare

Završila psihologiju u Kosovskoj Mitrovici, a trenutno je u završnoj fazi treninga za grupnu analizu. Učestvovala i vodila veliki broj radionica iz oblasti primenjene grupne analize.
U kompaniji Florence Healthcare radi već 3 godine, još od vremena kada je firma u Srbiji imala svega 10 zaposlenih. Učestvjuje u svim procesima koji se tiču zaposlenih, počev od selekcije, preko zapošljavanja i daljeg razvoja karijere.

Tema: Kako izabrati pravu kompaniju nakon fakulteta

Yettel

Dušica Jovanović
Junior Talent Acquisition Specialist at Yettel

Nakon završenog Filozofskog fakulteta, Fakultet za specjalnu edkaciju i rehabilitaciju i master studija na Kriminalističko policijskom univerzitetu odlučila je da gradi karijeru u Ljudskim resursima. Želela je stimulišući posao koji bi joj omogućio da svakodnevno radi sa ljudima i regrutacija je došla kao prirodan i optimalan izbor. Presudila je činjenica da će mnogim ljudima uspeti da ulepša dan saopštavanjem lepih vesti. Yettelu se pridružila 2020 godine u okviru Kick Start prakse. Ljubitelj je boksa, joge i planinarenja.

Tema: CV – tips and tricks

Aleksandra Hadžić
Culture, Employee Engagement and HR Administration Coordinator at Yettel

Svoju višegodišnju HR karijeru započela je na drugoj godini fakulteta bezbednosti. Karijeru je gradila kroz regrutaciju i selekciju, administraciju, kulturu i angažovanje zaposlenih, kao i kroz Employer branding aktivnosti. Ljubitelj je savremene istorije i nauke o ekologiji. Šta je sledeće? Pronaći balans i premašiti sopstvena očekivanja.

Tema: Employer Branding

Ognjen Ugljenović
SurveyPlanet – Customer support & Project management

Tema: Kritičko mišljenje