Prijave se zatvaraju za

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

O projektu

„Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!“ je besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština namenjen studentima svih Univerziteta u Srbiji. Organizuje se trinaesti put zaredom od strane Evropskog udruženja studenata elektrotehnike – EESTEC. Održaće se uživo od 13. do 17. aprila 2022. godine, dok prijavljivanje za učešće na seminaru traje do 8. aprila.

Seminar je besplatan i dostupan svim zainteresovanim studentima svih univerziteta u Srbiji, a 50 najboljih kandidata biće izabrano da učestvuje na treninzima. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Univerziteta u Beogradu, Elektrotehničkog fakulteta.

Treninzi mekih veština za sve studente

Moramo napraviti razliku između mekih i stručnih veština. Ljudi će vaš CV gledati baš zbog tih stručnih veština, ali vaše meke veštine će učiniti da se među ljudima istaknete i tako bolje napredujete u vašoj karijeri. Najznačajnije pomake ćete napraviti ako posedujete obe vrste veština! Ono što regruterima predstavlja najkvalitetniju meku veštinu jeste sposobnost rešavanja problema, zatim verbalnu komunikaciju i prilagođavanje u datoj situaciji.

Obaveštenja

Sponzori - uskoro