Seminar se završava za

Unapredi svoje sposobnosti

Treninzi mekih veština za sve studente

Moramo napraviti razliku između mekih i stručnih veština. Ljudi će vaš CV gledati baš zbog tih stručnih veština, ali vaše meke veštine će učiniti da se među ljudima istaknete i tako bolje napredujete u vašoj karijeri. Najznačajnije pomake ćete napraviti ako posedujete obe vrste veština! Ono što regruterima predstavlja najkvalitetniju meku veštinu jeste sposobnost rešavanja problema, zatim verbalnu komunikaciju i prilagođavanje u datoj situaciji.

Unapredi svoje sposobnosti

Upravljanje vremenom

Imate problem sa upravljanjem sopstvenim vremenom jer osećate da ništa ne možete da uradite na vreme?

Niste jedini i zato je ovaj trening polazna tačka za vaš napredak u karijeri. Mora da krenete od sebe i svoje osobine sa čijom promenom ćete doživeti najveći napredak. Napredak na ličnom i poslovnom planu. A to je svakako upravljanje vremenom.

Obaveštenja

O projektu

„Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!“ je besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština namenjen studentima svih Univerziteta u Srbiji. Organizuje se dvanaesti put zaredom od strane Evropskog udruženja studenata elektrotehnike – EESTEC. Održaće se online od 14. do 16. maja 2021. godine, prijavljivanje za učešće na seminaru traje do 3. maja.

Seminar je besplatan i otvoren za sve zainteresovane studente svih univerziteta u Srbiji, a 30 najboljih kandidata biće izabrano da učestvuje na treninzima. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerziteta u Beogradu, Elektrotehničkog fakulteta.

Sponzori