Efikasna komunikacija:

Radionicu će održati Dušica i Danijela. Na radionici će proći kroz osnove komunikacionih veština, sa akcentom na različitosti među ljudima koje mogu da utiču na efikasnost komunikacije i međuljudske odnose. Kako bi osvestili sve elemente o kojima će pričati, radionica će biti vrlo interaktivna.

Pisanje CV-a i razgovor za posao:

Predavanja koja će držati Jelena i Ninoslav obuhvatiće osnove dobrog pisanja CV-a, uz praktične primere i provežbavanje, kao i najvažnije savete i česte dileme oko toga kako da se pripremimo za razgovor za posao. Jelenino i Ninoslavljevo predavanje biće začinjeno savetima i iskustvima “iz prve ruke”, obogaćenih njihovim višegodišnjim iskustvom u pripremi i izvođenju intervjua, kao i proceni kandidata.

Prezentacijske veštine:

Danas ma kojim poslom se bavili morate biti dobar prezenter i neko ko ume da vlada sobom i publikom pred kojom govori. Vaša verbalna i neverbalna komunikacija mogu biti vaši saveznici, ali i ljuti neprijatelji, ako ne znate kako ih na pravi način koristiti. Upoznavanjem sebe, savladavanjem ključnih prezentacijskih tehnika i trikova i uz vežbu, nema “pozornice” kojom nećete vladati.

Sa vama ćemo pričati o borbi sa tremom, porukama koje vaše držanje šalje, glas kao vašem oružju, odnosu sa publikom, zakonitostima dobre prezentacije.